Із професійним святом Вас, шановні освітяни!

Сьогодні ми вітаємо справжніх майстрів надзвичайної світлої справи – наших дорогих учителів!

Вітаємо щиро, бо де б Ви не працювали – в садочку, школі чи позашкіллі – всі розмовляєте однією спільною мовою – мовою мудрості, миру і справедливості. Ви присвячуєте своє життя найскладнішій і найпрекраснішій справі – вихованню особистості. Це Ви берете за руки дітей і ведете їх до звершень в ім’я рідної України. Це Ви запалюєте багаття жаги до знань, відкриваєте світи, прикрашуєте роки кожного самоцвітами пізнання, наповнюєте мудрістю, добром юні роки.

Тож у ці вересневі дні нехай стиглим гроном калиновим сяє священне освітянина ім’я. Нехай Ваша любов до життя, до своєї роботи, всього світу буде без меж, нехай Ваші учні будуть слухняними та спроможними на великі перемоги, нехай Ваше серце зустрічає кожен день із доброю надією, нехай Ваша душа з кожною миттю пізнає смак щастя.

Ми сьогодні вітаємо і тих, без кого неможливі наші шкільні будні: бухгалтерів, техпрацівників,сторожів, кухарів, заступників директорів із господарських питань, медичних сестер і всіх хто причетний до організації освітнього процесу.

Шановні освітяни! Низький Вам уклін за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. За любов до дітей і до рідної землі.

Начальник відділу освіти Костопільської районної

державної адміністрації Н.Беляновська

Завідувач Костопільського

районного методичного кабінету О.Регеза

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.