Щиро вітаємо із Днем захисника України та святом Покрови Пресвятої Богородиці

14 жовтня 2019 року український народ відзначає День захисника України, який нероздільно пов’язаний із розвитком війська та військових традицій нашої держави, День українського козацтва, вшанування Покрови Пресвятої Богородиці – захисниці від ворогів, покровительки українського війська та 77-му річницю утворення Української Повстанської Армії, яка стояла біля витоків боротьби за створення незалежної Української держави.

Учнівська молодь закладів освіти району, педагоги та батьківська громадськість активно долучаються до проведення благодійних заходів патріотичного спрямування та волонтерської діяльності. Під керівництвом учителів діти організовують акції, ярмарки, плетуть маскувальні сітки і систематично відправляють через волонтерів воїнам на Схід України передачі, бандеролі. Учасники освітнього процесу проводять зустрічі, уроки мужності з учасниками АТО, ООС, флеш-моби, квести, військові навчально-тренувальні ігри «Патріот».

Ці знаменні дати в історії України сприятимуть подальшому розвитку в учнів патріотичних почуттів, осмисленню своєї ролі як громадянина незалежної держави.

Відділ освіти Костопільської районної державної адміністрації щиро вітає захисників України, зичить мирного неба, здоров’я, довголіття, бадьорості духу та родинної злагоди. Висловлюємо глибоку повагу і пошану усім, хто в різні часи відстоював цілісність і незалежність нашої Батьківщини, дякуємо за мужність та героїзм, безмежну відданість і любов до рідної землі.

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.