Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти Костопільського району

Сьогодні, 22 жовтня 2019 року, керівники закладів загальної середньої та позашкільної освіти Костопільського району зібралися на чергову нараду, яка відбулася під головуванням начальника відділу освіти райдержадміністрації Наталії Беляновської.

Освітяни проаналізували результати зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року, обговорили вимоги до оформлення сайтів шкіл як невід’ємного компоненту інформаційного освітнього простору, напрацювали алгоритм дій керівника навчального закладу у разі виникнення ситуації, внаслідок якої заподіяно шкоду здоров’ю здобувача освіти.

Спеціалісти відділу освіти, районного методичного кабінету проінструктували керівників закладів освіти щодо актуальних питань організації освітнього процесу та фінансово-господарської діяльності.

До наради долучилисяволонтер Корпусу Миру ХаннаБиґелін та вчитель англійської мовиКостопільської загальноосвітньої школи №4 Олена Андрійчук, які ознайомили присутніх з проектом «Разом краще» та запросили взяти участь у тренінгах для вчителів «Волонтерство як мистецтво творення здорового суспільства» і «Ненасильницьке спілкування – основа демократичного суспільства».

За підсумками наради керівники закладів освіти району одержали протокольні доручення.

/Files/images/semnari_direktorv/IMG_20191022_100338.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 256

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.