Повернутися до звичайного режиму

Звіздівська загальноосвітня школа – простір для щасливих дітей

26 листопада на базі Звіздівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти з теми «Професійна та управлінська компетентність керівника закладу загальної середньої освіти в умовах інноваційного розвитку освітнього простору».

Метою даного заходу було окреслити актуальні аспекти професійної й управлінської майстерності керівника закладу загальної середньої освіти в умовах реформування освітньої галузі та ознайомити із реаліями та перспективами розвитку опорного закладу, інноваційною діяльністю педагогів та здобувачів освіти відповідно до викликів сьогодення. Наталія Беляновська, начальник відділу освіти, у своєму виступі звернула увагу на зміни, які відбуваються в освітній галузі у зв'язку з реформою децентралізації, на автономізацію закладів освіти відповідного до Закону України «Про освіту».

Під час проведення теоретичної частини семінару учасники переглянули відео про історію закладу «Школа – священна домівка, бо все починається з неї…», яке підготувала заступник директора Звіздівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Галина Євчук. Оксана Кравчук, директор школи, ознайомила присутніх із етапами реалізації стратегічного плану розвитку опорної школи та вагомими результатами. Заступник директора Марія Корейко презентувала досвід роботи педагогічного колективу в умовах інноваційного розвитку. Леся Коротчук, методист Костопільського районного методичного кабінету, підготувала презентацію для керівників закладів освіти щодо забезпечення академічної доброчесності в умовах автономізації закладів загальної середньої освіти.

Інноваційно відбувся квест для управлінців «Секрети чоловічків, що танцюють», під час якого учасники мали можливість попрацювати у команді над прийняттям управлінських рішень, формуванням навичок командної взаємодії, урегулюванням конфліктів та перевірити свої знання з нового правопису. Виступ агітбригади «Дивосвіт» з теми «Раціональне природокористування – ключ до щастя», підготовлений Тамарою Оніщук, керівником гуртка «Перлина» ще раз підтвердив про важливість формування в учнівської молоді бережливого ставлення до природи та довкілля.

Під час проведення фідбеку для управлінців Оксана Регеза, завідувач Костопільського районного методичного кабінету, підвела підсумки роботи семінару та узагальнила рекомендації засідання. По завершенню заходу керівники закладів освіти району відвідали Корчинську філію Звіздівської загальноосвітньої школи та ознайомилися з сучасним освітнім простором школи.

/Files/images/semnari_direktorv/261119/DSC_0027.JPG

/Files/images/semnari_direktorv/261119/DSC_0031.JPG

/Files/images/semnari_direktorv/261119/DSC_0043.JPG

/Files/images/semnari_direktorv/261119/DSC_0044.JPG

/Files/images/semnari_direktorv/261119/DSC_0055.JPG

/Files/images/semnari_direktorv/261119/DSC_0068.JPG

/Files/images/semnari_direktorv/261119/DSC_0089.JPG

/Files/images/semnari_direktorv/261119/DSC_0061 (1).JPG

/Files/images/semnari_direktorv/261119/DSC_0119.JPG

/Files/images/semnari_direktorv/261119/DSC_0158.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 279

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.