Лідери Костопільщини єднають зусилля на добрі діла

11 грудня 2019 року на базі Костопільського будинку школярів та юнацтва і Костопілського районного методичного кабінету було проведення ІІ засідання районної школи навчання лідерів та семінар-практикум педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти Костопільського району з теми «Інноваційні форми роботи органу учнівського самоврядування в умовах діяльності Нової української школи».

У ході проведення заходу відбулося підписання угоди між районною асоціацією дітей-лідерів Костопільщини «Ровесник» та студентською радою Костопільського медичного коледжу Рівненської медичної академії з метою налагодження спільної діяльності. В урочистій обстановці голова асоціації Софія Євгеюк, учениця Костопільської загальноосвітньої школи № 3 І-ІІІ та голова студентської ради Семенюк Анастасія підписали угоду про співпрацю.

Із вітальним словом до учасників семінару звернулися методист Костопільського районного методичного кабінету Аксена Головач, завідувач практики, координатор профорієнтаційної роботи Костопільського медичного коледжу Рівненської медичної академії Оксана Гуревич та координатор роботи районної асоціації дітей-лідерів Ольга Михальська.

У ході обговорення плану спільних дій усі учасники засідання домовилися спільно реалізовувати профорієнтаційний і волонтерський проєкти «Проби професії», «Нехай у серці палає вогонь», розробити та розповсюдити соціальну рекламу «Знай – ти важливий», провести природоохоронну акцію «Зроби світ кращим» та організувати роботу літньої школи для лідерів «Трафік можливостей».

Після завершення урочистостей лідери продовжили свою роботу. Вони ознайомилися з механізмом написання положення про масовий захід органу учнівського самоврядування та провели засідання комісій асоціації. У ході роботи асоціації учні звітували про напрацьовані заходи та погодили план дій на 2020 рік.

Під час практичного блоку педагог-організатор Костопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Ніна Кальчун висвітлила тему «Професійна компетентність педагога-організатора в реаліях Нової української школи» та залучила членів семінару-практикуму до інтерактивних вправ «Нормікс», «Класифікатор термінів», «Установіть відповідність» та мотивуючої вправи «Колесо життя». Оксана Курганович, педагог-організатор Костопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4, виступила перед колегами з теми «Впровадження в практику діяльності інноваційних форм та методів роботи з членами органів учнівського самоврядування в умовах становлення Нової української школи», провівши тренінгові вправи, які можна організувати в позаурочний час із членами шкільного самоврядування.

/Files/images/bshyu/111219/IMG_20191211_100809.jpg

/Files/images/bshyu/111219/IMG_20191211_112239.jpg

/Files/images/bshyu/111219/IMG_20191211_121231.jpg

/Files/images/bshyu/111219/IMG_20191211_122617.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.