Засідання семінару-практикуму вчителів суспільних предметів

11 грудня 2019 року в Іваницькій філії Головинського ліцею відбулося засідання семінару-практикуму вчителів суспільних предметів із теми «Теоретичні та практичні аспекти навчання суспільнознавчих дисциплін в умовах реалізації Концепції Нової української школи».

У ході теоретичного блоку Полєх І.Ю., вчитель Берестовецької філії Головинського ліцею, проаналізувала механізми запровадження компетентнісного підходу в навчанні історії; учитель Костопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 Федорова Л.О. висвітлила питання удосконалення змісту та структури уроків з суспільнознавчого циклу на основі інноваційних методів навчання; Удодік Н.А., вчитель Костопільського НВК «ЗОШ І ступеня – гімназія ім. Т. Г. Шевченка», акцентувала увагу присутніх на етапах підготовки та проведення інтегрованих уроків; Кошудько О.В., вчитель Великомидського НВК, надала поради щодо реалізації наскрізних змістових ліній на уроках суспільних предметів і формування в учнів ключових компетентностей.

У рамках практичного модуля учасники семінару-практикуму мали змогу бути присутніми на показовому уроці історії України у 8 класі з теми «Берестейська церковна унія» (вч. Демушик А.В.).

Учасники семінару-практикуму збагатилися педагогічними ідеями, виробили методичні рекомендації з використання теоретичних і практичних аспектів навчання суспільнознавчих дисциплін в умовах реалізації Концепції Нової української школи для успішної організації освітнього процесу.

/Files/images/spchak/11122019/IMG-6307f314ebde8f8e6032698f47ab7c8c-V (1).jpg

/Files/images/spchak/11122019/IMG-47fed139c32a52ab890511ace1952fb0-V (1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 193

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.