Засідання Школи професійного зростання вчителів других класів у форматі педагогічного квесту

12 березня на базі Костопільської загальноосвітньої школи №4 відбулося засідання Школи професійного зростання вчителів других класів у форматі педагогічного квесту.

Із методикою проведення квестових уроків математики присутніх ознайомила Юлія Миколаївна Мацько, учитель Костопільської загальноосвітньої школи №5. Як використовувати вчителю QR-коди на уроках у початковій школі запропонувала Тамара Олександрівна Яковчук, учитель Великолюбаської загальноосвітньої школи.

Групою вчителів у складі Н.С. Перебенесюк ( Костопільська ЗОШ №2), Н.І. Савчук (Костопільська ЗОШ №9), Ю.В. Левковець (Великостидинська ЗОШ), М.П. Ніконєнко (Костопільська ЗОШ №4) було проведено квест із математики. Під час уроку вчителі відвідали станції, розташовані у різних кабінетах закладу та продемонстрували свої знання математики: розв’язували «спортивні» вирази, мудрували над деталями танграму, розв’язували задачі з фінансової грамотності, «вмикали» логічне мислення для пошуків мами кенгурятка. Склавши наприкінці уроку пазл, розв’язали ребус, який допоміг знайти солодкий подарунок.

За допомогою QR-кодів у «методичному супермаркеті» придбали нові інтерактивні технології навчання. Зокрема працювали над використанням паличок Кюїзенера на уроках; ознайомилися з технологією «Ситуація» у початковій школі; розглянули модель навчання «Перевернутий клас»; з’ясували, що для того, щоб стати медіаграмотним, потрібно бути творцем медіапродукту.

/Files/images/plyusch/1203_2020/3.jpg

/Files/images/plyusch/1203_2020/9.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.