Онлайн-нарада для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти Костопільського району

19 травня 2020 року працівниками відділу освіти Костопільської районної державної адміністрації проведено онлайн-нараду для директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти району.

У ході заходу в.о.начальника відділу освіти Вікторія Пацурківська зініціювала обговорення заходів, спрямованих на організоване завершення навчального року. Про особливості здійснення виховної роботи в умовах карантину інформувала методист Костопільського районного методичного кабінету Аксена Головач. Оксана Регеза, завідувач методичного кабінету, узагальнила результати роботи з обдарованими дітьми у закладах освіти упродовж навчального року. Підсумки атестації педагогічних працівників підвела методист районного методичного кабінету Марія Оліферчук.

Також освітяни обговорили стан справ щодо профілактики злочинності, правопорушень, створення безпечного освітнього середовища у школах та узгодили заходи з посилення протипожежного захисту під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду.

Варто зазначити, що у Костопільському районі навчальний рік для усіх учнів, крім одинадцятикласників, буде завершено 29 травня. З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби масові заходи, у тому числі останні дзвоники та випускні вечори, не проводитимуться.

/Files/images/semnari_direktorv/19052020/зображення5.jpg

/Files/images/semnari_direktorv/19052020/зображення1.jpg

/Files/images/semnari_direktorv/19052020/зображення3.jpg

/Files/images/semnari_direktorv/19052020/зображення_viber_2020-05-19_15-47-43.jpg

/Files/images/semnari_direktorv/19052020/зображення7 (1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.