Нарада керівників закладів освіти Костопільщини

Сьогодні, 16 червня 2020 року, керівники закладів освіти Костопільщини зібралися на чергову нараду, яка в умовах карантину відбулася в онлайн- режимі.

Одним із найактуальніших питань, обговорюваних на нараді, сталапідготовка та проведення державної підсумкової атестації учнів 11-х класів у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Саме тому відділом освіти Костопільської районної державної адміністрації розроблено заходи зі створення належних умов для проведення ЗНО та організованого підвезення учасників до пунктів проведення тестування, якого цьогоріч потребуватимуть майже 350 випускників.

Освітяни опрацювали методичні рекомендації щодо організації роботи сайтів закладів освіти, закцентувавши увагу на необхідності дотримання прав людини в онлайновому просторі.

Проблему організації керівниками закладів освіти якісної підготовки шкіл до нового 2020-2021 навчального року, у тому числі формування у приміщеннях інклюзивного, розвивального та мотивуючого освітнього простору, також було обговорено на нараді.

Керівники закладів освіти отримали можливість ознайомитися із особливостями роботи інклюзивно-ресурсних центрів Костопільського району в період карантину.

Кiлькiсть переглядiв: 287

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.