9 липня відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з історії України

Сьогодні на базі Костопільських загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 та загальноосвітньої школи-комплексу І-ІІІ ступенів №6 відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з історії України.

308 учасників із 526 зареєстрованих протягом 150 хвилин виконували завдання сертифікаційної роботи з історії України. Тест налічує 60 завдань, за правильне виконання яких можна набрати 94 бали.

Допуск учасників розпочався о 9:50 і тривав до 10:50. Цього часу вистачило щоб усі учасники своєчасно пройшли термометрію й ідентифікацію учасників ЗНО.

До проведення ЗНО з історії України було залучено 92 педагогічних працівники, які забезпечили роботу пунктів тестування.

Учасники ЗНО, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання з історії України через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

Кiлькiсть переглядiв: 311

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.