Засідання колегії відділу освіти Костопільської районної державної адміністрації відбулося 26 лютого

Чергове засідання колегії відділу освіти Костопільської районної державної адміністрації відбулося 26 лютого. Керівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти району мали нагоду поспілкуватися з головою райдержадміністрації Олександром Середою, який у своєму виступі відзначив надзвичайну важливість ефективної взаємодії влади та освітян району. Адже саме така співпраця дала можливість інвестувати у розвиток освіти значні кошти та забезпечити надання якісних освітніх послуг мешканцям Костопільщини. Очільник району закликав усіх присутніх не залишатись осторонь тих процесів, які відбуваються у державі, оскільки саме педагогам належить визначальне місце у формуванні світогляду підростаючого покоління українців.

Подяками голови райдержадміністрації за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток освіти Костопільщини та з нагоди ювілейних днів народження були відзначені директор Головинського ліцею Тетяна Буржинська та керівник дитячо-юнацької спортивної школи «Олімпієць» Віктор Ковтун.

Начальник відділу освіти Наталія Беляновська закцентувала увагу членів колегії та присутніх керівників на надзвичайній актуальності питання включення в навчально-виховний процес дітей з різними, у тому числі особливими, освітніми потребами. Педагоги проаналізували результати вивчення стану реалізації інклюзивної форми навчання у закладах загальної середньої освіти району. Директор Костопільської загальноосвітньої школи І ступеня №9 Світлана Дмитрук поділилася з колегами досвідом впровадження інклюзивного навчання в умовах Нової української школи. Про здійснення психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивного навчання поінформувала практичний психолог Костопільського інклюзивно-ресурсного центру №1 Інна Денисюк.

Керівники закладів освіти у ході колегії відвідали вищезазначену установу, де її директор Зоряна Грицюк презентувала шляхи реалізації системної корекційно-розвиткової роботи з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах діяльності інклюзивно-ресурсного центру.

До роботи колегії долучився військовий комісар Костопільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Литвиненко. Він зазначив, що сучасна армія потребує підготовленого резерву, і саме школа може забезпечити виконання цього завдання, адже на заняттях з навчального предмета «Захист Вітчизни» допризовна молодь формує почуття патріотичної свідомості та національної гідності, отримує початкову військову підготовку.

/Files/images/koleg/imgonline-com-ua-Compressed-OQgGqrdGYAe.jpg

/Files/images/koleg/imgonline-com-ua-Compressed-CG3eHWpbyxn8.jpg

/Files/images/koleg/imgonline-com-ua-Compressed-7xwtCY0ZAptMs.jpg

/Files/images/koleg/imgonline-com-ua-Compressed-F3qP25rwRAxgrwj.jpg

/Files/images/koleg/imgonline-com-ua-Compressed-obVrDRfTCa3uYFd.jpg

/Files/images/koleg/IMG_20190226_130518-min.jpg

/Files/images/koleg/IMG_20190226_130253-min.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 372

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.