Засідання школи молодого заступника директора

27 лютого 2019 року на базі Костопільського районного методичного кабінету відбулося засідання школи молодого заступника директора з виховної роботи.

Тренінговими вправами «Сучасний учитель…» та «Я – квітка» розпочала чергове засідання Оксана Новак, практичний психолог Костопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5. Участь у цих інтерактивних формах налаштувала учасників на співпрацю, дала позитивний настрій на подальшу продуктивну роботу методичної структури.

У ході теоретичного блоку керівником методичної структури Тетяною Лохвич, заступником директора Костопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5, було висвітлено питання щодо ролі керівника шкільного методичного об’єднання класних керівників у виявленні, вивченні, узагальненні та поширенні педагогічного досвіду, спрезентовано досвід роботи школи з теми «Превентивне виховання – складова освітнього процесу закладу загальної середньої освіти», повідомлено членів школи про участь у Всеукраїнських конкурсах науково-методичних розробок та видавничої продукції, організацію методичної роботи в закладі освіти з класними керівниками. Про планування та проведення шкільних масових заходів розповідала педагог-організатор міської школи № 5 Юлія Андрощук.

У практичній частині Тетяна Михайлівна організувала роботу в групах, під час якої члени школи молодого заступника директора змоделювали роботу шкільного методичного об’єднання класних керівників, розробили алгоритм підготовки та проведення засідання тематичної педагогічної ради.

На завершення засідання було підведено підсумки, члени методичної структури поділилися думками щодо роботи засідання та прийняли відповідні рекомендації.

/Files/images/golovach/20190227_101051.jpg

/Files/images/golovach/IMG-46368d17786f94682dd9f1a399962ae4-V.jpg

/Files/images/golovach/IMG-735180e25985906a05288ed708566ec1-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 708

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.