Учитель року-2019: виклики, досвід, перемоги

«Я дякую своєму батьку за те, що він дав мені життя, а своєму вчителю – за те, що я живу добре». Саме цими словами Александра Македонського, який був геніальним учнем видатного Арістотеля, хочеться розпочати розповідь про талановитих вчителів французької мови Костопільщини, учасників всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019».

Цьогоріч у номінації «Французька мова» на обласному етапі конкурсу змагалося четверо педагогів, троє із них представляли заклади загальної середньої освіти Костопільського району. Незабутніми, сповненими позитивними емоціями та безцінним досвідом стали два дні конкурсних випробувань для Стригун Жанни Валентинівни, вчителя Костопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І ступеня-гімназія ім. Т.Г.Шевченка», Міхневич Олени Павлівни, вчителя Костопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5, та Лазарчук Алли Володимирівни, вчителя Костопільської загальноосвітньої школи-комплексу І-ІІІ ступенів №6. Адже вони 21 та 22 лютого мали нагоду засвідчити свою методичну майстерність, вміння використовувати сучасні підходи у компетентнісному полі Нової української школи, організувати захоплююче спілкування учнів під час проведення уроків та продемонструвати обізнаність у проектуванні дослідницько-пошукової діяльності. Саме таких педагогів, неперевершених професіоналів-ерудитів, готових до викликів освіти ХХІ століття, віншували на урочистій церемонії підведення підсумків. Із гордістю та по-щирому наших лауреатів привітали квітами та вручили сертифікати на 2000 гривень Наталія Беляновська, начальник відділу освіти, Оксана Регеза, завідувач районного методичного кабінету та Лариса Головачик, голова районної ради профспілки працівників освіти і науки України. До вітань долучилися керівники та педагоги закладів освіти, які пораділи успіхам своїх колег.

Конкурс вже відбувся, пов’язані із ним хвилювання стали сторінкою історії про те, що бути вчителем – це покликання. Це – філософія відповідальності за підняття статусу розуму і життєвих цінностей простих людей через магію навчання. А іще це – місія, яку неможливо виконати без поваги, терпіння, підтримки та любові до дітей.

/Files/images/uchitel_roku/DSC_0989.JPG

/Files/images/uchitel_roku/DSC_1047.JPG

/Files/images/uchitel_roku/DSC_1180.JPG

/Files/images/uchitel_roku/DSC_1184.JPG

/Files/images/uchitel_roku/DSC_1188.JPG

/Files/images/uchitel_roku/DSC_1212.JPG

/Files/images/uchitel_roku/DSC_1216.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 257

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.