Повернутися до звичайного режиму

Відбулося тестування з історії України

04 червня 2019 року на базі Костопільських загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 та загальноосвітньої школи-комплексу І-ІІІ ступенів №6 відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з історії України.

Усього в тестуванні взяли участь ­­504 учасники із 509, що становить 99 % від загальної кількості зареєстрованих.

До проведення ЗНО було залучено 85 педагогічних працівників, які забезпечили роботу пункту тестування.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з історії України складався із завдань чотирьох форм. Загальна кількість завдань тесту з предмета – 60, на виконання яких учасникам було відведено 150 хвилин.

За всі правильно виконані тести учасник ЗНО з історії України може набрати 94 тестові бали.

Зареєстровані особи, які не змогли взяти участь в основній сесії ЗНО з історії України через причини, що не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому відбувалася реєстрація на основну сесію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та заяву.

Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури відбулося!

23 травня 2019 року на базі Костопільських загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 та загальноосвітньої школи-комплексу І-ІІІ ступенів №6 відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури, сертифікат з якого є обов'язковим при вступі в заклади вищої освіти.

Усього в тестуванні взяли участь 590 учасників, що становить 98% від загальної кількості зареєстрованих.

До проведення ЗНО було залучено 98 педагогічних працівників, які забезпечили роботу пункту тестування.

Учасники ЗНО, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання з української мови і літератури через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно протягом 5 робочих днів з урахуванням дня проведення тестування подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

#Щасти на ЗНО

В Україні стартував марафон перевірки знань. Працівники Костопільського районного методичного кабінету відділу освіти Костопільської РДА в рамках Всеукраїнського флешмобу “Щасти наЗНО” підтримали випускників, які розпочали тестування.

Вдалого старту всім! Бажаємо успішно скласти ЗНО та легко вступити до омріяного вузу!

/Files/images/zno/_zno_2019/IMG-7d4cf508c209afa25a196cdecd34ed51-V.jpg

/Files/images/zno/_zno_2019/IMG-e11d32e38477ddc642b5362b46037133-V.jpg

/Files/images/zno/_zno_2019/IMG-56f349d6a70f50faf386adbcb56fbdf1-V.jpg

Стартує додатковий період реєстрації!

Відповідно до Календарного плану підготовки та проведення ЗНО у 2019 році, з 03 травня до 20 травня 2019 року триватиме додатковий період реєстрації на участь у ЗНО-2019.

Повідомляємо, що у цей визначений період можуть зареєструватись особи, які:

1) за рішенням судів перебувають в установах виконання покарань, слідчих ізоляторах і мають намір здавати ЗНО для вступу до закладів вищої освіти ІІ - ІV р. акр.;

2) брали участь в антитерористичній операції та не зареєструвались для участі у ЗНО в основний період реєстрації;

3) належать до категорії осіб із непідконтрольних територій та не зареєструвались в основний період реєстрації;

4) мають складати державну підсумкову реєстрацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання, але через поважні причини не змогли зареєструватись в основний період реєстрації.

Нагадуємо, що зареєструватись можна самостійно, скориставшись посиланням, що буде активним на сайті УЦОЯО або ж звернутись до Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (м.Рівне, вул. Чорновола, 74).

Дізнайтесь, де саме Ви будете проходити ЗНО!

Львівським регіональним центром оцінювання якості освіти здійснено розподіл учасників ЗНО за пунктами проведення у Волинській, Львівській та Рівненській областях.

З 30 квітня 2019 року учасники, зареєстровані для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, матимуть можливість роздрукувати запрошення-перепустки, де буде вказана адреса пунктів проведення ЗНО на обрані предмети тестування.

Для цього необхідно зайти на «Особисту сторінку учасника ЗНО (за номером сертифіката та пін-кодом, який є у ньому) через сайт УЦОЯО чи сайт Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Нагадуємо, що допуск учасників у пункти проведення ЗНО здійснюється з 10.15 год. до 10 год.50 хв. за наявності:

- документа, що посвідчує особу (паспорта, ІD картки чи свідоцтва про народження),

- сертифіката;

- запрошення-перепустки у дні проведення тестувань.

Бажаємо успіху!

Реєстрація на ЗНО-2019 завершена!

У понеділок, 25.03.2019, завершено процедуру реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Дякуємо абітурієнтам та відповідальним за проведення ЗНО у закладах освіти, які забезпечили вчасне та організоване подання пакетів реєстраційних документів до Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти!

Станом на 27 березня 2019 року у ЛРЦОЯО зареєстровано близько 50 тис. учасників ЗНО-2019 (випускники закладів середньої освіти 2019 р., студенти закладів вищої освіти І-ІІ р.а., учні, слухачі закладів професійно-технічної освіти, випускники минулих років).

Чим цікава цього року реєстрація у Волинській, Львівській, Рівненській областях?

- учасників із міст на 30% більше, ніж із сіл;

- менше абітурієнтів обирає тестові зошити мовами національних меншин: з російським текстом працюватиме тільки 79 осіб, з польським – 6 ос.;

- 102 особи відразу зареєстровані на додаткову сесію;

- зменшилась кількість відмов.

Сертифікати учасників, які не вказали адреси для надсилання поштової кореспонденції, зберігаються у Львівському РЦОЯО.

Акцентуємо увагу, що процедура реєстрації вважається завершеною, коли особа отримала Сертифікат учасника ЗНО-2019. Отримавши Сертифікат, перевірте свої персональні дані та переконайтесь, що все введено правильно.

Якщо ваші персональні дані у Сертифікаті зазначені неправильно, просимо звертатись до Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Добрий початок – половина діла!

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури відбулося!

16 березня 2019 року на базі Костопільської загальноосвітньої школи-комплексу І-ІІІ ступенів №6 відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури, у якому взяли участь 241 учасник із 245 зареєстрованих та оплачених заявок.

До проведення пробного ЗНО було залучено 42 педагогічні працівники, які забезпечили роботу пункту тестування.

Учасники, які не з’явилися, можуть протягом трьох робочих днів забрати тестові зошити та матеріали у відповідального за пункт ПЗНО.


/Files/images/zno/ЗНО 2019.png


До уваги учасників пробного ЗНО-2019! (завантаження)

ЯК ДІЗНАТИСЯ АДРЕСИ ПУНКТІВ ПРОБНОГО ЗНО ТА ЯК РОЗДРУКУВАТИ ЗАПРОШЕННЯ-ПЕРЕПУСТКИ (завантаження)

Запрошення-перепустки на пробне ЗНО уже на інформаційних сторінках!

Львівським регіональним центром оцінювання якості освіти здійснено розподіл учасників пробного ЗНО за пунктами проведення.

З 25 лютого 2019 р. учасники Волинської, Львівської, Рівненської областей, які зареєстровані на пробне зовнішнє незалежне оцінювання, мають можливість роздрукувати запрошення-перепустку для участі у пробному тестуванні.

Для цього необхідно зайти на «Інформаційну сторінку (пробне ЗНО)» (за логіном та паролем, який отримали під час реєстрації) на сайті ЛРЦОЯО http://lv.testportal.gov.ua

Нагадуємо, що допуск учасників у пункти проведення пробного ЗНО здійснюється за наявності документа, що посвідчує особу (паспорта чи свідоцтва про народження), а також запрошення-перепустки у дні проведення тестувань з 10.15 год. до 10 год.50 хв.

Календар пробного ЗНО -2019
16 березня 2019 р. – українська мова і література
23 березня 2019 р. – історія України, математика, іноземні мови, географія, фізика, хімія, біологія.
Зроби крок до успіху!

Реєстрація у чотири кроки

Нагадуємо, що 05 лютого 2019 розпочалась реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2019 року. Кожній особі, хто планує брати участь в ЗНО-2019 ТРЕБА зробити 4 кроки.

І крок Заповнити заяву реєстраційну картку

Самостійно або за допомогою осіб, відповідальних за здійснення реєстрації, необхідно cформувати заяву реєстраційну картку зі спеціальної програми на сайті УЦОЯО https://zno.testportal.com.ua/registration. Випускники закладів освіти всіх типів і форм власності 2019 року, учні училищ системи профтехосвіти і студенти коледжів, які здаватимуть ДПА у поточному році, реєструються за місцем навчання. Випускники минулих років можуть звернутись у пункти реєстрації за консультацією

№ з/п Регіон Назва пункту реєстрації Адреса пункту реєстрації Дні роботи Режим роботи
1 Рівненська область Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 33028, м. Рівне, вул. Чорновола, 74 понеділок – четвер, субота-неділя п’ятниця 08.00 – 16.30, перерва 13.00 – 13.30; 8.00 – 15.30, перерва 13.00 – 13.30

ІІ крок Сформувати пакет реєстраційних документів

1) реєстраційну-картку;

2) копію документа, що посвідчує особу: ІD картки або 1 ст. паспорта, завірена особистим підписом;

3) копію атестата (для випускників попередніх років) чи оригінал довідки (для студентів ВНЗІ-ІІр.а. та учнів професійно-технічних навчальних закладів про отримання свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти у 2019 році);

4) додаткові документи за потреби:

· для створення особливих умов (оригінал висновку закладу охорони здоров’я форми 086-3/о);

· при зміні прізвища (копію документа про зміну прізвища);

· щодо участі у додатковій сесії (заяву, а також підтвердження про навчання чи перебування за кордоном під час проведення основної сесії);

· нотаріально завірений переклад українською мовою документів (у разі надання документів іноземною мовою).

ІІІ крок. Надіслати пакет реєстраційних документів

Готовий комплект реєстраційних документів:

1) випускники ЗНЗ, учні училищ системи профтехосвіти, студенти коледжів передають комплект документів до свого закладу освіти. До 18.03.2019 р. вони повинні бути надіслані до ЛРЦОЯО.

2) Усі інші категорії абітурієнтів самостійно надсилають пакет документів на адресу Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти (вул. Шевченка, 116 корп.2,м. Львів, 79039) рекомендованим листом до 25.03.2019 (за відтиском поштового штемпеля).

IV крок. Отримати відповідь від регіональних центрів

Завершенням успішної реєстрації є надісланий абітурієнту Сертифікат ЗНО-2019.

У випадку отримання відмови, учасник має усунути недоліки та надіслати до регіонального центру новий пакет документів до 25.03.2019 (за відтиском поштового штемпеля).

Контакти ЛРЦОЯО:

www.lv.testportal.gov.ua – сайт Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти

(032)2422660 – телефон гарячої лінії ЛРЦОЯО.

Не відкладайте реєстрацію на останні дні!

ПРОБНЕ ЗНО - ПЕРША СПРОБА УЧАСТІ В ПРОЦЕДУРАХ ЗНО


Учасниками пробного ЗНО можуть стати особи (учні 10-их та 11-их класів, студенти закладів вищої освіти І-ІІ р.а., учні (слухачі) закладів професійно-технічної освіти, випускники минулих років), які виявили бажання побачити процедуру проведення тестування, як то кажуть, із середини та випробувати свої сили з окремих предметів.

Завантажити
Кiлькiсть переглядiв: 924